İAÜ Eğitim Fakültesinin 2013-2014 Öğretim Yılı Etkinlikleri ve Projeleri

07.07.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Dekanımız Prof. Dr. Hamide Ertepınar liderliğinde 2013-2014 Öğretim Yılında çok sayıda etkinlik ve proje gerçekleştirdi. Kurgusunu Yrd. Doç. Dr. Devrim Akgündüz'ün yaptığı Eğitim Fakültesi'nin proje ve etkinliklerinden oluşan video klipi aşağıda izleyebilirsiniz.

Categorie  Kategori : EĞİTİM VİDEOLARI

Eğitim Fakültesi'nin her zaman yanında olan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Dr. Mustafa Aydın'a, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yadigar İzmirli' ye, Dekanimiz Sayın Prof. Dr. Hamide Ertepinar' a, Öğretim üyelerimiz Sayın Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı ve Yrd. Doç. Dr. Devrim Akgündüz'e, Öğretim görevlimiz Ayşegül Kınık'a, Eğitim Fakültesi'nin etkinliklerinde ve projelerinde emeği geçen tüm hocalarımıza ve etkinliklerimize destek olanlara çok teşekkür ediyoruz.

EĞİTİM VİDEOLARI