İAÜ Avrupa Kod Haftasına 2 Etkinlikle Katıldı.

26.09.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2 etkinlikle Avrupa Kod Haftası'na (Codeweek EU) dahil oldu.

Bu etkinliklerden ilki 26 Eylül 2014 tarihinde Avrupa Bilim ve Eğlence Günü (Researchers' Night) kapsamında yer alan Researchers' Night Coding Workshop, ikincisi 13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında yer alan Öğretmen Adayları Kodlamayı Öğreniyor etkinliğiydi.

İAÜ Eğitim Fakültesi BÖTE Kodlama Ekibi tarafından yürütülen Researchers' Night Coding Workshop etkinliğine 300'den fazla K-12 öğrencisi, Öğretmen Adayları Kodlamayı Öğreniyor Etkinliğine ise 100'den fazla öğretmen adayı katıldı.