Okul Öncesi Dönem Çocuklarının İlkokul Hakkındaki Görüşleri

07.11.2014

"İlkokula başlangıç çocukların hayatlarında karşılaştıkları önemli dönüm noktalarından biridir. Bu durum, çocukların erken çocukluk döneminde karşılaştıkları önemli bir değişikliktir. Ayrıca özellikle son yirmi yılda, çocukların aktif birer öğrenen oldukları görüşünün kabul görmesinin bir getirisi olarak çocukların kendi öğrenmeleriyle, hayatlarıyla, deneyimleriyle ilgili düşüncelerinin dinlenmesi oldukça önem kazanmıştır" (Koçyiğit, 2014)

Categorie  Kategori : EĞİTİM ARAŞTIRMALARI

Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sezai Koçyiğit'in Kuram ve Uygulamada Eğitim Bilimleri Dergisinde yayınlanan Okul Öncesi Dönem Çocuklarının İlkokul Hakkındaki Görüşleri adlı makalesini incelemek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

EĞİTİM ARAŞTIRMALARI