Çocuk Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi

19.03.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi projesinden biri olan Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çocuk Üniversitesi), 10 Şubat 2013 Pazar günü yayınlanan resmi gazete ilanı ile açılmış bulunmaktadır.

Categorie  Kategori : MERKEZLERİMİZ

Çocukların erken yaşta bilim ile tanışması, bilim okuryazarlığı edinmesi, bilimsel düşünme, sorgulama, eleştirel yaklaşım becerilerin kazanması ve tüm bunların sanatın desteği ile gerçekleştirilmesinin önemi ile çocuk üniversitemizde yürütülecek projelerin ve etkinliklerin çalışmaları başlatılmıştır. İlk etkinliğini Bilim Şenliği ile başlatmış olan İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi, faaliyetlerine Yaz Okulu, Kış Okulu ve Üstün Zekalılar Eğitim programları ile devam etmektedir.

MERKEZLERİMİZ