Türkiye'nin İlk Eğitim Teknolojileri Uzmanlığı Programı Mezunlarını Verdi

24.05.2014

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Eğitim Teknolojileri Uzmanlığı Programı 24 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilen sertifika töreni ile sona erdi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Eğitim Teknolojileri Uzmanlığı Programı 26 Nisan 2014 tarihinde başlayıp 24 Mayıs 2014 tarihinde sona erdi. Program 5 hafta ve 40 saat olarak hem yüz yüze hem çevrimiçi harmanlanmış öğrenme modeline uygun olarak düzenlendi. Eğitim teknolojileri alanında bir ilk olarak gerçekleştirilen programda Google Uygulamalarından Moodle'a, Web 2.0 araçlarından sosyal medyaya, tablet uygulamalarından dijital vatandaşlığa ve eğitim teknolojilerinin sınıfa entegrasyon modellerine kadar geniş ve inovatif bir program uygulandı.

24 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilen sertifika törenine İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hakkı Aydın, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamide Ertepınar, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Sertifika programının koordinatörü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Devrim Akgündüz, Program Eğitmenleri ve öğretmenler katıldılar. Açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Hamide Ertepınar sertifika programı hakkında detaylı bilgi verdi. Eğitmenlere ve öğretmenlere teşekkür eden Prof. Ertepınar sertifika programının çok yararlı olduğunu, geri dönüşlerin çok iyi olduğunu ve bundan sonra da bu programı açmaya devam edeceklerini söyledi.

Daha sonra kürsüye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hakkı Aydın gelerek bu tür projelerin ve programların öneminden bahsetti. Prof. Aydın'ın konuşmasından sonra 27 katılımcıya sertifikaları verildi. Sertifikaların verilmesinden sonra eğitimi gerçekleştiren eğitmen ve yardımcı eğitmenlerimize teşekkür belgeleri takdim edildi. Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.